Добавяне на Б отбори
#51 В Ъ Л Ц И Т Е 11.02.2015 21:30
В Ъ Л Ц И Т Е
270 Posts
Since 22.05.2007

Няма смисъл от "Б" отбори ... така отбори като моя имащи кредит могат да обиграват още повече играчи и да са още по-недостижими. На играта и трябва само едно - развитие. Или повече нови потребители, или сливане на конференциите и да се почваме! :D Да предложението за младежки национален отбор не е лоша, така всеки ще има мотивация да вади таланти.

#52 Removed user 11.02.2015 21:37
Falcons
1014 Posts

<blockquote><h3>В Ъ Л Ц И Т Е написа:</h3>Няма смисъл от "Б" отбори ... така отбори като моя имащи кредит могат даобиграват още повече играчи и да са още по-недостижими. На играта и трябва самоедно - развитие. Или повече нови потребители, или сливане на конференциите и дасе почваме! Да предложението за младежки национален отбор не е лоша, такавсеки ще има мотивация да вади таланти.</blockquote>
Целта е най-вече да има повече отбори като се удвоят новите потребители щя играят с тях и така ще имат интрига за тях

#53 FC Socceroos 2010 11.02.2015 23:07
FC Socceroos 2010
1115 Posts
Since 25.01.2010

Ммм Б отбори във Б група :D какъв е смисъла от това 5 активни във А и 5 активни във Б гръпа Б оотбори.

#54 Removed user 11.02.2015 23:26
Falcons
1014 Posts

Ми в моята са 13.И незнам за кой път се повтарям.Когато в тези Б отбори играят играчи до 21 години новите потребители играят с тях няма да падат с по 7 8 на нула.Пак ще падат можеби но ще имат интрига.:)

#55 FC Socceroos 2010 11.02.2015 23:38
FC Socceroos 2010
1115 Posts
Since 25.01.2010

Новите във Б група ли ще играят със тях.Като гледа ги пускат във А.

#56 Removed user 11.02.2015 23:43
Falcons
1014 Posts

Това може да е една от промените.Както гледам ще си бъде само една анкета :D

#57 FC Socceroos 2010 11.02.2015 23:45
FC Socceroos 2010
1115 Posts
Since 25.01.2010

Май май :D :D

#58 izvanzemnite 14.02.2015 12:42
izvanzemnite
54 Posts
Since 06.03.2010

Сливането на групи ще е много тъпо и недомислено. Не може аз да си планирам нещата със сезони напред, а понеже на някой не му било интересно да ги сливаме. Пълни глупости.Нямало потребители, били се отказвали. ако всички нови са като "Арсеналчо", така ще бъде. Били го с много, да направи така, че да не го бият. И мен са ме били с много, но не съм се оплаквал. Играл съм, тренирал съм, планирал съм и сега бера плодовете на моя труд. Играл съм и в "С" група, но това не ми е било повод да се оплаквам. Ако впрегна енергията, която изразходва за реване, в играта, ще има по голям успех в нея (beer) На готово няма никъде (flex) трябва работа и аз сега защото не е интересно на някой да ме преместят някъде, където това което съм го планирал няма да е актуално, пълна глупост. Малка била конкуренцията, то и в реалността не е голяма конкуренцията - в кое първенство се борят повече от 2-3 отбора за титлата? Защо не предложите на админа, новите направо да ги пуска с построени сгради и отбори мутанти (party) (beer) (handshake) мислете преди да пишете и се обосновавайте за всяко нещо (wait)

#59 Removed user 14.02.2015 13:02
Us
463 Posts

<blockquote><h3>izvanzemnite написа:</h3>Сливането на групи ще е много тъпо и недомислено. Не може аз да си планирам
нещата със сезони напред, а понеже на някой не му било интересно да ги сливаме.
Пълни глупости.Нямало потребители, били се отказвали. ако всички нови са като
"Арсеналчо", така ще бъде. Били го с много, да направи така, че да не го бият. И
мен са ме били с много, но не съм се оплаквал. Играл съм, тренирал съм, планирал
съм и сега бера плодовете на моя труд. Играл съм и в "С" група, но това не ми е
било повод да се оплаквам. Ако впрегна енергията, която изразходва за реване, в
играта, ще има по голям успех в нея На готово няма никъде трябва
работа и аз сега защото не е интересно на някой да ме преместят някъде, където
това което съм го планирал няма да е актуално, пълна глупост. Малка била
конкуренцията, то и в реалността не е голяма конкуренцията - в кое първенство се
борят повече от 2-3 отбора за титлата? Защо не предложите на админа, новите
направо да ги пуска с построени сгради и отбори мутанти
мислете преди да пишете и се обосновавайте за всяко нещо</blockquote>

Много истина има в написаното.
Все пак един нов потребител трябва да се постарае поне малко,ако иска да постигне нещо.
Така е в живота,така е и тук в играта.
Колкото до това,че няма нови потребители....ами игри от сорта на футболен мениджър вече не са на мода сред подрастващите.
Отлива от подобен тип игри е глобален и проблема не е само в родният Шампиони.ком.
(d) (d) (d) (beer)

#60 Removed user 14.02.2015 13:17
Rattlers
21 Posts

То всичко това добро като идея само че мързеливецът не ще и пръста си да мръдне а само гледа сеир.(puke) Ако това продължава ще взема наистина да направя нов сървър то и без това баето(puke) не го е еня за нас.